Proiectele Noastre

Tot ceea ce am realizat ne recomanda. Garantia de 30 ani pentru acoperisul casei tale.

Visuri la Cheie

Echipa „Visuri la cheie” a mai făcut o familie fericită, construind de la zero o casă pentru o bunică și nepoata ei. Casa a fost proiectată în două ape, cu pantă mare, iar învelitoarea aleasă pentru acest tip de acoperiș a fost Bilka Retro Panel.
Ne bucurăm că am putut fi parte din acest proiect minunat și ne dorim cât mai multe astfel de proiecte!

Biserica "Sf. Nicolae"

O biserică este un proiect special pentru Bilka, datorită acoperișului complex, cu unghiuri și îmbinări diverse, care dau posibilitatea realizării unui proiect măreț, pentru o construcție cu o frumusețe aparte.
Pentru biserica „Sf. Nicolae”, din Broșteni, frumusețea clădirii a fost completată prin acoperișul realizat cu modelul de țiglă metalică Bilka Balcanic, în nuanța 9005 mat.

Proiectul MagicHOME

Proiectul MagicHOME Fundeni, deschis  ca refugiu pentru părinții copiilor cu boli grave, de către asociația MagiCAMP, include locuri de cazare, dar și o sală de consiliere, care să asigure sprijinul necesar acestora. Pentru acest proiect una dintre clădiri a fost acoperită cu tabla fălțuită în nuanța alb oferită de Bilka, care să completeze ideea de frumusețe pură, gândită pentru acest proiect.

Invelitori Speciale

Când acoperișul tău are o structură specială și ai nevoie de învelitoare, nu ezita să ne contactezi. Îți vom găsi soluția învelitorii potrivite, iar acoperișul tău va fi perfect. Ca să te convingi, ți-am pregătit astăzi o galerie de imagini, cu acoperișuri cu un design aparte și cu o învelitoare metalică pe măsură, învelitoarea Bilka.

 

Visuri la Cheie realizate de Bilka

Încă un proiect drag nouă, încă un vis împlinit de către echipa „Visuri la cheie”, care nu putea trece neobservat.  Pentru casa familiei cu poveste, echipa a ales un acoperiș Bilka Balcanic, în nuanța argintiu, care să completeze decorul cu alb al fațadei și curții și să creeze „casa din povești”, pentru cei doi copii ai familiei.

 

Casa Mea

Când ai un proiect măreț, alege un acoperiș măreț! Pentru construcția ta cu un proiect special, cu linii și design aparte, alege un acoperiș special, cu forme diferite, alege învelitoarea Bilka, care îți va completa proiectul și îți va asigura protecția și estetica dorită.

 

 

Have a Project in Mind?

Let’s Get Building!

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit.

+00 123 456 7893

divi-construction@gmail.com

Call Now ButtonCere Oferta