Proiectul MagicHOME

Un alt proiect cu mare succes!

Magic Home

O lucrare desăvârșită, pentru un proiect minunat. Proiectul MagicHOME Fundeni, deschis de curând, ca refugiu pentru părinții copiilor cu boli grave, de către asociația MagiCAMP, include locuri de cazare, dar și o sală de consiliere, care să asigure sprijinul necesar acestora. Pentru acest proiect minunat, una dintre clădiri a fost acoperită cu soluția oferită de Bilka, tabla fălțuită în nuanța alb, care să completeze ideea de frumusețe pură, gândită pentru acest proiect.

Visuri la Cheie

Echipa „Visuri la cheie” a mai făcut o familie fericită, construind de la zero o casă pentru o bunică și nepoata ei. Casa a fost proiectată în două ape, cu pantă mare, iar învelitoarea aleasă pentru acest tip de acoperiș a fost Bilka Retro Panel.
Ne bucurăm că am putut fi parte din acest proiect minunat și ne dorim cât mai multe astfel de proiecte!

Biserica „Sf. Nicolae”

O biserică este un proiect special pentru Bilka, datorită acoperișului complex, cu unghiuri și îmbinări diverse, care dau posibilitatea realizării unui proiect măreț, pentru o construcție cu o frumusețe aparte.
Pentru biserica „Sf. Nicolae”, din Broșteni, frumusețea clădirii a fost completată prin acoperișul realizat cu modelul de țiglă metalică Bilka Balcanic, în nuanța 9005 mat.

Invelitori Speciale

Când acoperișul tău are o structură specială și ai nevoie de învelitoare, nu ezita să ne contactezi. Îți vom găsi soluția învelitorii potrivite, iar acoperișul tău va fi perfect. Ca să te convingi, ți-am pregătit astăzi o galerie de imagini, cu acoperișuri cu un design aparte și cu o învelitoare metalică pe măsură, învelitoarea Bilka.
Astepram provocari.

 

Have a Project in Mind?

Let’s Get Building!

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit.

+00 123 456 7893

divi-construction@gmail.com

Call Now ButtonCere Oferta