Tablă Retro Panel

Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”.

Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.
Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu ȋnclinație foarte mare, ȋnvelirea clădirilor atipice, cum ar fi clădirile de patrimoniu, păstrȃnd linia arhitecturală a clădirii. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu Retro Panel fără a interveni negativ asupra aspectului estetic al clădirii

Avantaje

montaj rapid și ușor
estetică incontestabilă a acoperișului cu înclinație mare
panouri fără elemente de fixare vizibile (șuruburi)
preprofilare longitudinală pentru a crește rigiditatea acoperișului
posibilitatea executiei acoperișului, cu panta de min. 8⁰
29 de nuanțe disponibile

Caracteristici Tehnice

 1. Material                                         Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
 2. Grosime nominală                        0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
 3. Lățime totală                                 542 mm
 4. Lățime utilă de acoperire            500 mm
 5. Înălțime faltului                            25 mm
 6. Greutatea pe suprafață              4 – 5 kg / mp
 7. Lungimea foilor de tablă            700 – 8000 mm
 8. Garanție finisaj lucios                 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 9. Garanție finisaj mat                    15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 10. Garanție finisaj GrandeMat     30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 11. Durata de viață                          60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Gamă de culoric

-Finisaj Lucios-

Roșu Aprins
RAL: 3000

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Roșu
RAL: 3011

Albastru
RAL: 5010

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Alamă
RAL: 8003

Cărămiziu
RAL: 8004

Argintiu
RAL: 9006

Alb
RAL: 9002

Negru
RAL: 9005

Finisaj Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

Finisaj Grande Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

Un acoperiş care se adaptează nevoilor tale – alege acoperis Retro Panel

O soluţie pentru acoperirea clădirilor cu înclinaţie foarte mare sau a clădirilor atipice poate fi cea a alegerii unui panou de acoperiş din tablă fălţuită. În special când acest tip de panou se potriveşte foarte multor tipuri de clădiri, de la cele rustice până la cele de patrimoniu sau moderne. Retro Panel este un astfel de sisteme de acoperiş marca Bilka care se particularizează, dincolo de versatilitatea sa, şi printr-un sistem de îmbinare simplu şi rapid care îl recomndă ca una dintre cele mai practice soluţii pentru acoperişuri.

Realizat din tablă de oţel, zincată pe ambele părţi şi protejată cu poliester, Retro Panel asigură protecţia indispensabilă oricărui acoperiş, acoperind totodată o arie extrem de largă de tipuri de clădiri pentru care poate fi cea mai bună opţiune. În special datorită sistemului său de îmbinare de tip „click” care permite o monatre rapidă, dar şi dimensiunilor variabile ale panourilor care se debitează în funcţie de nevoile particulare ale fiecărui proiect. Astfel, vei putea alege pentru proiectul tău orice dimensiune ai nevoie, atâta timp cât se încadrează între limitele minime şi maxime de 700mm şi respectiv 8000mm. Plus că poţi alege din peste50 de variante de acoperiş în funcţie de culoare, mărime şi finisaj.

Finalizează-ţi proiectele simplu şi eficient alegând un acoperiş Retro Panel, flexibil şi versatil

Indiferent dacă proiectul tău vizează un realizarea unui acoperiş pentru un centru comercial, pentru o clădire de birouri sau pentru o casă, Retro Panel poate fi o bună alegere pentru a-l finaliza. Pentru că acst tip de panou dispune de nenumărate variabile tehnice concepute să se ajusteze fiecărui proiect în parte. Astfel, poţi alege dintre grosimi ale panoului cuprinse între 0, 45 mm şi 0,6 mm, între lungimi ale foliei de tablă cuprinse între 700 şi 8000mm, între diverse tipuri de finisaj şi diverse nuanţe de culori, fie ele mate sau lucioase. Iar în funcţie de finisajul ales poţi beneficia de garanţii pentru caracteristicile de culoare şi coroziune cuprinse între 10 şi 30 de ani. Plus că cele peste 29 de nuanţe de culoare dintre care poţi alege îţi conferă un avantaj estetic indiscutabil, putând alege exact culoarea potrivită proiectului tău.

Alegând Retro Panel pentru a definitiva proiectul tău alegi deopotrivă eficienţa, dar şi flexibilitatea de care ai nevoie pentru ca rezultatul să fie exact cel pe care ţi-l doreşti. Simplu de monat şi, implicit, econom, rezistent şi duarbil, beneficiind de o durată de viaţă estimată la 60 de ani şi extrem de versatil, acest tip de acoperiş se numără printre cele mai practice soluţii. Iar atunci când poartă amprenta Bilka devine şi o soluţie completă şi de calitate, cele 10 straturi de acoperire din care este realizat asigurând protecţie optimă oricărui acoperiş. Deopotrivă în faţa intemperiilor, dar şi a trecerii timpului. Pe de o parte datorită materialelor calitative folosite în realizarea acestor panouri, iar pe de alta datorită tocmai acestei tehnologii multistart care protejează tabla de oţel de umiditate şi, deci, de coroziune. Tocmai pentru ca proiectul tău să poată beneficia de toate avantajele unui acoperiş nu numai versatil, dar şi de calitate.

Have a Project in Mind?

Let’s Get Building!

Contacteaza-ne!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit.

0758 670 700
contact@tigla-acoperisuri.ro
Call Now ButtonCere Oferta