Țiglă metalică Balcanic

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.
Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.
O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.
Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Caracteristici tehnice

 1. Material                                         Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
 2. Grosime nominală                        0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
 3. Lățime totală                                 1180 mm
 4. Lățime utilă de acoperire            1080 mm
 5. Lungimea modulului                   350 / 400 mm
 6. Înălțime totală                              47 mm
 7. Greutatea pe suprafață              4 – 5 kg / mp
 8. Înclinația minima                         8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
 9. Garanție finisaj lucios                 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 10. Garanție finisaj mat                  15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 11. Garanție finisaj GrandeMat     30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 12. Durata de viață                          60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Gamă de culori pentru Țigla metalică Balcanic

-Finisaj Lucios-

Roșu Aprins
RAL: 3000

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Roșu
RAL: 3011

Albastru
RAL: 5010

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Alamă
RAL: 8003

Cărămiziu
RAL: 8004

Argintiu
RAL: 9006

Alb
RAL: 9002

Negru
RAL: 9005

Finisaj Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

Finisaj Grande Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

De ce acoperişurile din ţiglă metalică model Balcanic sunt o investiţie în viitor

Fiecare casă are nevoie de un acoperiş şi, cu atât mai mult, de unul trainic şi rezistent care pe de o parte să asigure protecţie totală imobilulului pe termen lung, iar pe  de alta să transforme efortul depus într-o investiţie profitabilă. Iar pentru că ţiglele metalice marca Bilka sunt concepute secial pentru a garanta toate acestea, alegerea acestora va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitorul oricărei locuinţe.

Utilizând cele mai moderne şi actuale tehnologii de fabricare, ţiglele metalice model Balcanic  dispun  de caracteristici care nu numai că le recomandă drept cele mai inspirate alegeri pentru orice acoperiş, dar le şi plasează în topul celor mai performante materiale de construcţii. În primul rând datorită calităţilor intrinseci ale acestor materiale, dar şi eficienţei pe care o generează acestea şi care se traduce deopotrivă printr-o protecţie sporită în faţa condiţiilor de mediu şi în faţa variaţiilor de temperatură, dar si printr-o longevitate remarcabilă. Şi chiar şi printr-un raport avantajos preţ-calitate.

Extrem de rezistente şi uşor de montat, ţiglele metalice în stil Balcanic se vor dovedi o alegere profitabilă din toate punctele de vedere, fiind pe cât de aspectoase pe atât de trainice şi de performante. Cele zece straturi de acoperire din care se compun le conferă acestora capacitatea de a asigura o izolare perfectă a casei în partea superioară, dar, simultan, şi ventilaţia necesară şi longevitatea acoperişului.

Alege să investeşti în performanţă optând pentru un acoperiş din ţiglă metalică

Pe de o parte pentru că fiecare strat are o funcţie de protecţie bine stabilită şi eficientă, iar pe de alta pentru că împreună crează un adevărat scut deopotrivă în faţa intemperiilor vremii, dar şi în faţa trecerii timpului.

Printre cei mai mari duşmani şi, poate, chiar cel mai nociv dintre factorii responsabili de îmbătrânirea şi degradarea accelerată a unui acoperiş este umiditatea, ceea ce înseamnă că un acoperiş eficient trebuie să asigure o protecţie superioară în faţa acestei ameninţări constante. Din acest motiv ţiglele metalice model Balcanic dispun de o protecţie consistentă împotriva umidităţii, straturile constitutive fiind atent gândite să protejeze deopotrivă acoperişul de o eventuală degradare, dar şi oţelul din care sunt confecţionate de coroziune. 

Stratul de oţel, disponibil în varii grosimi, de la 0,45 mm la 0,6mm, este protejat de ambele părţi de straturi de zinc care împiedică coroziunea acestuia, maximizându-se astfel durata de viaţă a unui astfel de acoperiş. Plus că rezistenţa intrinsecă a oţelui contribuie activ la rezistenţa zilnică a acoperişului în faţa tuturor ameninţărilor externe, ceea ce, din nou, garantează o mare longevitate pentru toate acoperişurile realizate din acest tip de ţiglă. Inclusiv pentru cele care întrebuinţează ţigla metalică model Balcanic şi a căror durată de viaţă ajunge la 60 ani. 

Disponibilă în varii nuanţe de culore, cu specificaţii tehnice la alegere şi cu finisaje care beneficiază şi ele de garanţii de culoare şi coroziune de zeci de ani, ţigla metalică în stil balcanic va fi, cu siguranţă, o investiţie în viitor. Şi încă într-unul sigur în care case dumneavoastră va beneficia de cea mai bună protecţie. 

Have a Project in Mind?

Let’s Get Building!

Contacteaza-ne!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit.

0758 670 700
contact@tigla-acoperisuri.ro
Call Now ButtonCere Oferta