Țiglă metalică Gotic

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.
Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.
Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.
Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice

 1. Material                                         Tablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
 2. Grosime nominală                        0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
 3. Lățime totală                                 1180 mm
 4. Lățime utilă de acoperire            1100 mm
 5. Lungimea modulului                   350 / 400 mm
 6. Înălțime totală                              47 mm
 7. Greutatea pe suprafață              4 – 5 kg / mp
 8. Înclinația minima                         8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
 9. Garanție finisaj lucios                 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 10. Garanție finisaj mat                  15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 11. Garanție finisaj GrandeMat     30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
 12. Durata de viață                          60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Gamă de culori pentru Țigla metalică Gotic

-Finisaj Lucios-

Roșu Aprins
RAL: 3000

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Roșu
RAL: 3011

Albastru
RAL: 5010

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Alamă
RAL: 8003

Cărămiziu
RAL: 8004

Argintiu
RAL: 9006

Alb
RAL: 9002

Negru
RAL: 9005

Finisaj Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

Finisaj Grande Mat

Vișiniu Inchis
RAL: 3005

Roșu Maroniu
RAL: 3009

Verde
RAL: 6005

Gri
RAL: 7024

Cărămiziu
RAL: 8004

Maro Ciocolatiu
RAL: 8017

Maro Inchis
RAL: 8019

Negru
RAL: 9005

Pentru case cu personalitate există ţigle metalice cu personalitate

Nicio casă nu este completă fără un acopeiş. Iar pentru că acest lucru este valabil deopotrivă din punct de vedere tehnic şi funcţional, dar şi estetic, alegerea ţiglelor metalice care să întregească aspectul casei poate fi o sarcină provocatoare. Pentru că trebuie să combine calităţile tehnice cu cele estetice pentru a asigura deopotrivă protecţia de care are nevoie orice casă, dar şi stilul care să confere personalitate imobilului. Din acest motiv ţiglele metalice model Gotic au fost special create pentru a satisface toate aceste necesităţi în cel mai optim mod. Rezistente, de calitate şi cu un design inspirat de arhitectura gotică, acestea pot fi cea mai bună soluţie deopotrivă pentru o locuinţă modernă, dar şi pentru reabilitarea unei clădiri încărcate de istorie.

Pentru că fiecare casă este unică şi are propria sa personalitate şi propriile sale nevoi, gama de ţigle metalice marca Bilka este diversificată pe de o parte în funcţie de particularităţile tehnice ale clădirii, dar şi în funcţie de stilul acesteia în continuarea căruia trebuie să se plaseze orice acoperiş. În funcţie de particularităţile imobilului, caracteristicile ţiglelor metalice variază nu numai la nivel funcţional, dar şi la nivelul aspectului exterior, tocmai pentru ca alegerea modelului potrivit să acopere, cu adevărat, toate necesităţile. Iar dacă optaţi pentru modelul Gotic al ţiglelor metalice, locuinţa se va bucura simultan de o protecţie sporită în faţa ameninţărilor meteorologice, dar şi de o personalitate puternică care să o evidenţieze în orice context.

Ţiglele metalice model Gotic pun casa în valoare

Inspirate de unul dintre cele mai impunătoare stiluri arhitecturale, ţiglele metalice în stil gotic vor transforma orice clădire într-una cu peronalitate fără, însă, a face vreun compromis în ceea ce priveşte calităţile tehnice ale acoperişului. Astfel, veţi putea beneficia de un acoperiş remarcabil deopotrivă din punct de vedere al designului, dar şi al funcţionalităţii.

Ţiglele metalice de tip Gotic dispun de trei variante de grosimi ale tablei de oţel, de la 0,45 la 0, 60 mm, o lăţime totală a modulului de 1180 mm din care lăţimea utilă de acoperire este de 1100 mm şi o lungime de 300/400 mm. Iar în ceea ce priveşte cuta de ambutisare a cărei înălţimi contribuie la specificul stilistic al acestei ţigle, aceasta este de 25 mm, înălţimea totală a ţiglei fiind de 47 mm. Cu o greutate de doar 4-5 kg/mp şi cu un sistem de îmbinare inovativ care permite suprapunerea pe ambele părţi, acest tip de ţiglă va fi, de asemenea, şi uşor de montat, ceea ce se va reflecta şi la nivelul costurilor de montare, dar şi al timpului de execuţie al lucrării.  Iar în funcţie de finisajul ales, veţi putea beneficia de o garanţie de la 10 la 30 de ani pentru caracteristicile de culoare şi coroziune, durata de viaţă a unui acoperiş realizat din ţigle metalice model Gotic fiind de 60 de ani. Astfel, imobilul va avea parte de o protecţia optimă de care are nevoie simultan cu o personalitate pe măsură. Cu atât mai mult cu cât puteţi alege şi culoare potrivită, ţiglele metalice Gotic dispunând de 29 de nuanţe de culoare. Tocmai pentru ca acoperişul să fie perfect din toate punctele de vedere.

Have a Project in Mind?

Let’s Get Building!

Contacteaza-ne!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit.

0758 670 700
contact@tigla-acoperisuri.ro
Call Now ButtonCere Oferta